Импала ООД предлага професионален монтаж и сервиз на закупените материали от специалисти на фирмата. При необходимост може да се извършва оглед на обектите преди монтажа за установяване на техническото състояние на обекта.

Стойността на монтажа не е включена в цената на материалите и се извършва по определена разценка за всеки от видовете коркови изделия. При специфични работи като например облицоване с корк на стъпала с различни конфигурации, направа на фигури, монтажни работи на голяма височина, на трудно достъпни места и др., цените за труд се договарят конкретно за обекта.

При желание от страна на клиентите да монтират сами закупените от тях материали се предоставя необходимата информация и технически съвети.

Корковите покрития са  натурални продукти, и ние Ви препоръчваме да се запознаете с нашите съвети при техният монтаж:

  • Влажността на въздуха в помещението не трябва да бъде по-голяма от 65%, поради това, че може да се измени външния вид на корковото покритие.
  • Въпреки всички предпазни мерки при производството на коркови покрития винаги съществува възможност за различия в структурата и/или оттенъка. Разгледайте покритията на дневна светлина преди да започнете монтажа. По този начин Вие ще можете да разположите плоскостите, така че различията в структурата и/или оттенъка да не се набиват на очи.
  • Повърхността, на която поставяте покритията, трябва да бъде равна, чиста и обезмаслена, за да може лепилото да хване добре.

Поддръжка

  • Стенните и подови коркови покрития лесно се почистват с влажна кърпа и препарати. Ако е необходимо, използвайте меки и неабразивни средства. Можете да използвате и парафиновосъчни препарати.
  • Никога не използвайте  почистващи средства на ацетонова основа.
  • На краката на тежките мебели можете да поставите парчета корк, за да не повредите защитното лаково покритие на паркета. За възстановяване лаковото покритие на подовия корк е необходимо да измиете пода с влажна кърпа или препарати, а след това да нанесете няколко слоя лак.

РАЗПРОДАЖБА
на коркови тапи
Гарантирано ниски цени!

Очакваме Ви!